Om høreklinikken

Høreklinikken Øresund åbnede i 2009. Høreklinikken er offentlig og behandlingen er en del af det offentlige sundhedstilbud, som et lokalt alternativ til behandling på hospitalet. Der er derfor ingen egenbetaling. Ved visse typer høretab vurderer ørelægen dog, at behandlingen bør foregå på hospitalet. Det drejer sig typisk om høretab hos børn samt hos voksne med udtalt tinnitus, svært høretab og stor sideforskel i hørelsen.
Vi fører det samme sortiment af høreapparater, som på hospitalet. Ventetiden er kun på få uger.

Der er 4 års servicegaranti på høreapparater. Hvis dit høreapparat går i stykker, så send det – altid i æske og anbefalet, men uden evt. øreprop – til det høreapparatfirma, der har produceret apparatet (se nederst).
Hvis du har brug for justering af høreapparatet skal du henvende dig til Høreklinikken Øresund og aftale tid.
Normalt udskiftes høreapparater efter 4-5 år. Nye høreapparater tildeles på grundlag af en ny høreundersøgelse. For at få fornyet dine høreapparater, skal du kontakte Høreklinikken Øresund.

Som høreapparatbruger er det i øvrigt en god ide at få ørerne regelmæssigt efterset for voks hos en ørelæge. Enkelte danner mere ørevoks end de gjorde før de begyndte, at bruge høreapparater. Er øregangen tilstoppet med voks, vil det opleves som om, høreapparatet ikke forstærker tilstrækkeligt eller høreapparatet kan begynde at hyle.
Har du spørgsmål om høreapparaterne, er du velkommen til at kontakte Høreklinikken Øresund.

På nedenstående link til regionens hjemmeside kan du finde information om gratis høreapparatbehandling i det offentlige sundhedssvæsen og en liste over de øre-næse-halslæger, som er tilknyttet ordningen:

Offentlig høresapparatbehandling uden egenbetaling

handi_wc     handi_p

Behov for akut behandling

Din praktiserende læge vil altid kunne kontakte klinikken på lægetelefonen

Læs mere

Tidsbestilling og ventetid

Der afsættes 10 min til en almindelig konsultation og 10 min til en akut konsultation.

Læs mere

Undersøgelser & behandlinger

Vi tilbyder undersøgelser og behandlinger indenfor specialet øre-næse-halssygdomme samt offentlig høreapparatbehandling

Læs mere

Praktiske genveje & links

Find relevante links til vores samarbejdspartnere, forbund, organisationer vi er medlem af og andre relevante genveje her.

Læs mere